Nyhedsmail Maj 2024

28. maj 2024 -- Tilføjet af : webmaster

Nyhedsmail Ølgod Jagtforening maj 2024. 

Vi har den sidste tid haft, efter årstiden, rigtigt sommervejr. Det har således også givet dejligt vejr, for os bukkejægere her de første dage i bukkejagten. Vi håber at I alle indtil nu har haft nogle fantastiske jagter. Og tillykke til jer som har været så dygtige at der allerede er leveret en 2024 buk. 
Den 16. maj var der ca. 35 deltagere på Skydebanen til rundstykker og bukkepral. Det var lidt mindre end nogle af de tidligere år. Det kan jo skyldes at der var andre end mig som var arbejdsramt denne dag. 
Som mange nok har bemærket, er vi i gang med forskellige projekter på flugtskydningsbanen. Klubhuset er i gang med den store indvendige renovering, med nye lofter med spot. Væggene vil få en omgang maling. Badeværelse og baggang er allerede så vidt, at vi kan se hvordan resten forventes at blive, når vi er færdige. Indgangsdøren flyttes for at udnytte pladsen i huset bedre. 
Der er også kommet en ”knopskydning” på klubhuset i form af en opbevaringsrum i forlængelse af klubhuset. Vi ser frem til at få rummet indrettet, så vi kan få udnyttet rummet som tiltænkt. 
I 2025 planlægger vi nyt tag over lerduemaskinerne venstre/spids og højre. Vi håber også at kunne få vores terrasse renoveret, også i forhold til placeringen af den nye indgangsdør i klubhuset. 
Tak for brugerne af banen for jeres tålmodighed, i forhold til de ting der er lidt mere besværlige under vores renoveringer. 
Vi vil meget gerne hvis der kan samles et malerhold på 2-3 personer, som kan hjælpe os med at få malet udvendigt, hvor det trænger. Det er især støjvæggene der igen har behov for at blive malet. Vi tænker de selv planlægger tidspunkter mv.. Tilmelding til Per Lange på tlf. 23 28 81 88. Vi stiller selvfølgelig maling, malergrej, stige mv. til rådighed. 
I øjeblikket bruger vi en del tid på planlægning af RAH- afslutningsskydningen den 15. juni på Ølgod Flugtskydningsbane. Der forventes at komme ca. 375 skytter, hvor vi forventer et forbrug af ca. 11.000 lerduer. Her vil vi også række ud til nogle af jer. 
Som nogle af jer nok har læst i bladet Jægeren, er der i februar kommet afgørelse i vores klage over Varde Kommunes påbud om støjmålinger. Som det fremgår, har Ølgod Jagtforening fået medhold i at Varde Kommune ikke kunne forlange en sådan støjmåling. Der er dog efterfølgende modtaget anmodning fra Varde kommune om en ny støjberegning, med frist til 1. oktober. Det er således den 3 støjberegning siden 2017. Vi må håbe at denne langstrakte sag på et tidspunkt finder sin afslutning. 
Knæk og bræk
Hilsen Bestyrelsen 
 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/